This page contains enriched content visible when JavaScript is enabled or by clicking here.

Psykologi, pedagogik och Socialpedagogik

Lexikon och ordböcker (ett urval)

 

Uppslagsverk (ett urval)

Termlexikon i psykologi, pedagogik och psykoterapi /Henry Egidius Hylla: 150.3 Egidius

Folkhälsovetenskapligt lexikon  Hylla:  362.103 Janlert  

Mångfald, integration, rasism och andra ord :ett lexikon över begrepp inom IMER - Internationell migration och etniska relationer Hylla: 305.803 Westin   

Handböcker (ett urval)

PSYKOLOGI

tryckta:

APA handbook of industrial and organizational psychology.Vol. 2,Selecting and developing members for the organization /Sheldon Zedeck, editor-in-chief.                                                                                     

   Hylla: 158.7 APA

The Cambridge handbook of personality psychology                      

   Hylla: 155.2 Cambridge

Handbook of work and organizational psychology. Vol. 1-4,            

   Hylla: 158.7 Handbook

The Oxford handbook of human motivation.                                  

   Hylla: 153.8 Oxford

Work engagement a handbook of essential theory and research      

   Hylla 158.7 Work

elektroniska:

The SAGE Handbook of Identities

Handbook of Personality at Work

The Handbook of Stress in the Occupations 

The Wiley-Blackwell handbook of the psychology of leadership, change and organizational development

The Wiley-Blackwell handbook of the psychology of coaching and mentoring

 

SOCIALPEDAGOGIK / PEDAGOGIK

tryckta:

Handbook of Learning Disabilities                                           

   Hylla: 371.92 Handbook

The Handbook of Social Work Research Methods                    

   Hylla: 361.0072 Handbook

Routledge International Handbook of Children's Rights Studies  

   Hylla: 323.352 Routledge

The SAGE Handbook of Child Research                                  

   Hylla: 305.23 Sage

 

elektroniska:

Handbook of Family Policies Across the Globe

The SAGE Handbook of Social Work

The SAGE Handbook of International Social Work

The SAGE Handbook of Social Work Research

Kontakta biblioteket

Ring 0520 - 22 34 10 eller maila bibliotek@hv.se
Chatta med en bibliotekarie - vi svarar mellan kl. 10-17 alla helgfria vardagar under vår- och hösttermin.

Contact the Library

Phone 0520 - 22 34 10 or e-mail bibliotek@hv.se
Chat with a librarian - we are avaliable weekdays between 10 -17 o'clock during spring and autumn semester.